Μελέτη & Εγκατάσταση

Είτε πρόκειται για υπάρχουσα εγκατάσταση είτε για νέα οι τεχνικοί της εταιρίας μας μεταβαίνουν στο χώρο σας όπου μέσω μετρήσεων σχηματίζουν τη χάρτα κάλυψης του Wi-Fi.

Ελέγχονται διεξοδικά τόσο τα επίπεδα σήματος όσο και οι παρεμβολές. Έτσι είστε σίγουροι πως το σήμα θα φτάνει παντού και χωρίς παρεμβολές.

Έπειτα και σε συνεργασία με εσάς προτείνονται τα μηχανήματα και η θέσεις εγκατάστασης με γνώμονα πάντα το budget σας, την αισθητική του χώρου και φυσικά τη βέλτιστη ποιότητα υπηρεσιών για τους πελάτες σας.

Ανάλογα με το είδος των πελατών (π.χ σε συνεδριακά) κάνουμε την μελέτη για το είδος του εξοπλισμού που θα χρειαστεί όπως και την μελέτη-υλοποιηση των δικτύων όπως ξεχωριστά δίκτυα για τους πελάτες του συνεδριακού από τους υπόλοιπους.

Σε περίπτωση προβληματικών γραμμών μπορούμε να σας δώσουμε πραγματικές λύσεις μέσω υπηρεσιών real bonding , load balancing και QoS.

Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε κάποιο συμβόλαιο συντήρησης το οποίο είναι οικονομικό και σας προσφέρει συνεχή παρακολούθηση του συστήματος και άμεση επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος παρουσιαστεί ενώ ανά διαστήματα που συμφωνούνται με εσάς γίνεται και επί τόπου προληπτικός έλεγχος (πχ στην αρχή της σεζόν).