Τηλεφωνική Υποστήριξη

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη 12 ώρες την ημέρα (09:00 με 21:00) , 365 μέρες για να είστε ήρεμοι όλο το χρόνο.

Επικοινωνία με πωλητή

Ένα τηλέφωνο, ένας άνθρωπος, ο άνθρωπος σας. Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα αντιμετωπίσετε αρκεί να επικοινωνήσετε με τον πωλητή που σας εξυπηρετεί και θα φροντίσει εκείνος να ενημερώσει το αρμόδιο τμήμα.

Επέκταση Εγγύησης

Σε ορισμένα προϊόντα μας υπάρχει η δυνατότητα για επέκταση της εγγύησης τους. Έτσι είστε ακόμα πιο σίγουροι για την επένδυση σας.

365 Support

Στη Delta-Hotelia λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη, την υποχρέωση μας απέναντι στους πελάτες για την after sales υποστήριξη των προϊόντων μας. Έχοντας αυτό ως γνώμονα, ανασχεδιάσαμε τη λειτουργία της τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας μας προσφέροντας ακόμα περισσότερα. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρουμε:


  • First Level Support: 365 ημέρες το χρόνο από 09:00 έως 21:00 (και Σαββατοκύριακα) για υποστήριξη όλως των προϊόντων.
  • One Phone Call: Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία δε χρειάζεται να σημειώνετε επιπρόσθετα τηλέφωνα για τεχνική υποστήριξη. Επικοινωνείτε κατευθείαν με το πωλητή που σας εξυπηρετεί και θα αναλάβει εκείνος τη προώθηση και διεκπεραίωση του αιτήματος σας άμεσα.
  • Δυνατότητα επέκτασης εγγύησης: Ζητήστε να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα εκείνα που επιδέχονται επέκταση εγγύησης μέχρι και 5 χρόνια!

Η Delta Hotelia δεν σας παρέχει απλά μια υπηρεσία ή ένα προϊόν, σας παρέχει μία σειρά προνομίων προκειμένου να αισθάνεστε σιγουριά και ασφάλεια για τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία του ξενοδοχείου σας.